top of page

GENTSE FEESTEN 23

35ste editie zit erop! Dank voor jullie aanwezigheid! Tot volgend jaar!

eddie.jpeg
big bug.png
l'evadee.jpeg
eddie.jpeg
EDDIE & EDUARD
Heb aandacht voor die 2
BIG BUGS
L'EVADEE
EDDIE & EDUARD

Tijd voor het 35ste International Puppet Buskers Festival. En dit jaar slaan we de handen in elkaar met KLEIN FESTIJN , De Wolk én De Korenmarkt. Hier door kan je ons op meerdere plekken vinden in de stad. Het gebruikelijke ruimtes The Green en De Kalandeberg zijn natuurlijk van de partij, maar we wijken ook uit naar Theaterzaal Op De Wolken, Het Lakenmetershuis en de Sint Niklaaskerk. Dit alles overgoten met een fris nieuw logo en een nieuwe site. 

Daarnaast werken we ook mee aan de verjonging van de Feesten door elke dag Gratis workshops aan te bieden. Ons programma kan u hier vinden. 

Zoals steeds kan u gratis naar alle producties die we voor u selecteerde. Daarvoor kregen we dit jaar de hulp van KLEIN FESTIJN. Ze programmeerden voor jong en oud met grote en kleine theatervoorstellingen. Maar blijft u daarna nog op uw honger zitten raden we aan de programmatie van KLEIN FESTIJN XL (www.kleinfestijn.be) zeker ook eens te bekijken. Zo kan je daar op de onze festivaldagen ook extra poppenvoortstellingen vinden. 

Wil je jezelf eens verdiepen in de wereld van het poppenspel en textiel? Ook dat kan. Tijdens de Feesten opent MUPO voor het eerst de deuren. een intieme en interactieve tentoonstelling op het domein van theaterzaal Op De Wolken. Elke dag open in de namiddag en natuurlijk ook gratis. 

 

Zie je het echter wat groter? Kan je terecht in de Sint Niklaaskerk. Daar zijn voorstellingen en workshops, maar je kan de alle GENTSE REUZEN ook van dichtbij komen begroeten!  

Is de dag niet uw ding? Geen probleem, we boekten dit jaar ook twee avondproducties! 

Genoeg inleiding! Ontdek ons progamma van onze 35ste editie. En let op! want voor het eerst is er ook een regen programma. Elke dag passen we ons 'programma pagina' en Facebook aan de de toestand van het weer! Neem dus zeker een kijkje voor je naar Gent afzakt. 

bottom of page